Barnevernfrokost: Juridisk kompetanse gjennom Barneverns-utdanning

May 3 @ 09:00 - 09:45

Tema: nasjonal deleksamen i juss hadde høy strykprosent høst 2024. På Høyskolen på Vestlandet, derimot, sto alle studentene i barneverns-utdanningen. Hva er det de gjør for å oppnå dette? Hva kan de ansatte i Barneverns-kontorene forvente at deres studenter kan om juss, når de begynner å jobbe?

Karen Reimers, ansvarlig for emnet Rettsanvendelse i barnevernsarbeid på HVL, forteller om hvordan de har lagt opp kurset.

Beskrivelsen blir oppdatert.

Hvordan delta på Barnevernfrokost

For å delta på webinaret klikker du lenken under og følger instruksjonene. Vi anbefaler å laste ned Zoom-applikasjonen på forhånd.

Zoom lenke oppdateres.

Barnevernfrokost er en åpen webinar-serie om barnevern og barns rettigheter. Serien arrangeres av Centre for Research on Discretion and Paternalism (UiB) i samarbeid med Bergen kommune – Etat for barn og familie og Centre on Law and Social Transformation (UiB).

Date:
May 3